Erik Lincar despre debutul în Superligă contra celor de la FCSB: „Nu am niciun fel de emoție”


Duminică, Universitatea Cluj debutează în Superligă contra celor de la FCSB. Deși se așteaptă un meci greu pentru „U” care întâlnește vicecampioana României pe Național Arena, Lincar spune că nu are niciun fel de emoție căci până la urmă să antrenezi „la Liga a III-a, Liga a II-a sau Liga I e cam același lucru”.

Nu am niciun fel de emoție, pentru mine până la urmă că antrenez la Liga a III-a, Liga a II-a sau Liga I e cam același lucru. E adevărat, calitatea adversarului este mult mai bună. Din acest motiv am făcut și cele nouă transferuri până în acest moment. Omogenitatea celor de la FCSB o știm foarte bine, pentru că ei deja de câțiva ani au jucători care joacă împreună. Singura lor zonă în care au tot încercat să schimbe și au căutat jucători au fost pe axul central la fundași. Acolo chiar sunt curios să văd cu ce formulă vor începe, în rest nu cred că vor fi schimbări prea mari în primul 11, față de ultimele jocuri amicale. 

De la echipa mea îmi doresc să fie foarte determinată, ambițioasă. Am făcut acest lucru de multe ori și mai ales în meciul de baraj cu Dinamo. Putem face față la nivelul Ligii 1 și îmi doresc un rezultat pozitiv.”, a declarat Erik Lincar la conferința de presă premergătoare meciului.

„U” debutează duminică în Superligă contra celor de la FCSB, joc ce va avea loc de la ora 21:30 pe Național Arena.

Comentarii Facebook