Emil Boc ține în cont 2 milioane de lei pentru U Cluj și CFR Cluj! De ce nu-i poate vira echipelor?


Primarul Emil Boc a declarat că municipalitatea are în cont pregătite câte un milion de lei pentru U Clujși CFR Cluj, dar încă nu poate vira banii.

Avem câte un milion de lei în bugetul local pentru fiecare și atât Universitatea Cluj, cât și CFR Cluj vor beneficia de spirijinul nostru financiar în condițiile legii. Sperăm ca legea (n.red. sponsorizării) să fie adoptată rapid în Parlament, pentru a putea sa vina imediat acești bani. Sunt convins că aceste cluburi vor găsi soluțiile prin care să poată solicita municipalității achitarea acestor bani, pentru că noi îi avem în buget. Dorim ca U Cluj să rămână în divizia A. Am solicitat clubului și alte modalități alternative prin care putem spijini cu banii pe care îi avem în buget Universitatea Cluj, astfel încât să ne putem îndeplini obiectivul de a rămâne în Divizia A”, a declarat Emil Boc.

 

U Cluj are nevoie de bani ca de aer, după ce echipa a pierdut cele două milioane de lei din drepturile de televizare, conturile fiind blocate din cauza unor datorii către Finanțe și banii virați direct la bugetul de stat.

Comentarii Facebook