Emil Boc promite investitori pentru U Cluj

 

Primarul Emil Boc s-a întâlnit sâmbătă la București cu patronul U Cluj din acte, Ioan Mărginean, pentru a discuta soarta echipei.

 

Edilul ar fi dat asigurări că în 2-3 săptămâni "U" se va întoarce pe Cluj Arena, fiind şanse astfel ca meciul de pe 15 septembrie, cu Astra, să se joace tot pe Someş, scrie prosport.ro.

 

Emil Boc ar mai fi spus că va ajuta echipa şi din punct de vedere financiar și că discută cu un grup de investitori din Germania pentru preluarea echipei. 

 

Emil Boc nu a putut fi contactat pentru a confirma aceste discuții

 

Pe de altă parte, între managerul U Cluj, Anamaria Prodan, și primarul Clujul par nu mai fi șanse de împăcare, după ce aceasta l-a atacat dur pe Facebook. 

 

Să-ţi fie ruşine, mincinosule! Juma' de buletin... mediatizare, nu? Săracule, tu cauţi mediatizare! Nu îţi este ruşine? Nu te-ai săturat de minţit şi furat? Mamă, mamă dacă pun mâna pe tine suporterii... Cât de nesimţit este acest om? După ce că tac, să nu-l omoare lumea, tot el se dă în spectacol! Ăsta că să scape o vinde şi pe mă-sa! Nu voi permite nimănui să-şi bată joc de mine sau de această echipa! Când am venit la Cluj ştiam în ce mă bag! O sî merg mai departe cu echipa aceasta si nu o sa ma fac de ras facand jocul lui Boc sau al altor domni care-si doresc sa o omoare! Ghinionul lor ca m-au intalnit!”, a scris Ana Maria Prodan pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook