Emil Boc, handbalist! Primarul Clujului a executat cu succes lovituri de pedeapsa de la 7 metri! VIDEO

 

Fostul premier Emil Boc a fost handbalist astazi la inaugurarea unei sali de sport din municipiul Cluj-Napoca. Primarul a inaungurat sala cu cateva lovituri de pedeapsa de la 7 metri. Emil Boc a fost intr-o forma deosebita reusind mai mult goluri decat ratari. 

 

Dupa asemenea executii, seful Inspectoratului Scolar Cluj, Valentin Cuibus nu s-a lasat mai prejos si a schimbat cateva pase cu Emil Boc. 

 

Dl. Cuibus are abilităţi de volei şi ai de la cine să înveţi. Dacă vom găsi un pic de timp liber, vom practica şi noi voleiul. Eu nu am practicat în şcoală voleiul, dar m-am uitat la televizor la acest sport. Este o diferenţă între a te uita şi a practica, dar sunt dispus să învăţ, evident”, a spus Boc.

 

Emil Boc spera ca noua sala de sport sa duca la cresterea numarului de medalii la competitii nationale , europene si mondiale. 

 

Nu am aprobat săli de sport decât acolo unde se justifică pentru performanţă sportivă. Această sală va oferi tinerilor o alternativă la ceea ce au în viaţa reală, iar alternativa să fie sportul, nu drogurile, nu violenţa. Un copil care face sport este salvat pentru societate, este pentru el o împlinire, pentru familie o linişte şi este ceea ce se cheamă o minte sănătoasă într-un corp sănătos”, a precizat Boc. 

 

Lucrările la sala de sport de la Liceul cu Profil Sportiv din Cluj-Napoca au început în 2011 si au costat  aproximativ 700.000 de euro. Din acesta suma, 600.000 de euro au provenit din fonduri guvernamentale, iar 100.000 de euro din bugetul Primăriei Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook