Emil Boc: Am discutat cu un investitor salvarea echipei U Jolidon

 

Primarul Emil Boc a dezvăluit, joi seara, în emisiunea Știri de Cluj LIVE că poartă tratative cu un investitor privat, care că susțină echipa de handbal feminin U Jolidon.

 

Am vești bune pentru U Jolidon. Azi a avut loc întâlnirea și eu sper să se concretizeze cu un alt partener care să vină alături de echipă. Oferta a fost făcută și așteaptă răspunsul de la Jolidon.

 

Echipa e a clubului Universitatea și noul investitor va susține alături de Jolidion echipa de handbal feminin. M-a preocupat situația echipei și am găsit oameni deschiși și interesați. Eu sper să se concretizeze. Nu pot să intru în detalii pentru că sunt două firme private”, a spus Emil Boc. (Vezi declarația video la minutul 12.50

 

Fetele au performanțe. Am văzut ce a însemnat Sala Sporturilor când am fost în Champions League. Ce emulație a creat și cât sunt de bune handbalistele”, a mai spus primarul.

 

Primarul a spus că Clubul Universitatea a primit 2,5 milioane de lei, alocație de la Primăria Cluj-Napoca. 

 

U Jolidon Cluj are mari probleme financiare. Jucătoarele ar fi refuzat să participe la câteva antrenamente în luna aprilie și să meargă la un turneu de pregătire la Sebeş. 

 

Fetele nu sunt plătite de câteva luni și este pusă în pericol și participarea la Cupa României (23-27 aprilie, Târgovişte) şi în play-off-ul Ligii Naţionale, scrie prosport.ro.

Comentarii Facebook