Edi Iordănescu și-a primit banii! CFR, forțată să îi achite toate restanțele


Conducerea clubului CFR Cluj a achitat astăzi banii restanți față de fostul antrenor principal Edi Iordănescu și „secundul” acestuia, Alexandru Radu.

În decembrie 2020, Edi Iordănescu a preluat-o pe CFR Cluj, echipă alături de care a câștigat titlul la finalul sezonului. Neînțelegerile financiare și de viziune cu conducerea a făcut ca Iordănescu să nu-și prelungească contractul cu ardelenii, iar clubul să-l numească antrenor pe Marius Șumudică.

Edi Iordănescu și „secundul” acestuia, Alexandru Radu, au rămas însă cu restanțe salariale. Pentru a-și recupera banii, cei doi au apelat la comisiile de specialitate, care le-au dat dreptate în luna octombrie.

CFR Cluj a achitat datoriile față de Edi Iordănescu și Alexandru Radu 

CFR a achitat astăzi datoriile față de cei doi. Din informațiile GSP.ro, Edi Iordănescu a primit 180.000 de euro, iar Alexandru Radu 50.000. Banii reprezintă salarii, prime și chirii restante din lunile în care cei doi au lucrat pentru campioana României.

Edi Iordănescu, liber de contract în prezent după o scurtă aventură la FCSB, a fost remunerat cu 15.000 de euro lunar în perioada CFR Cluj.

TAS era ultima soluție pentru CFR Cluj

Clujenii știau că șansele lor de a câștiga procesele cu cei doi antrenori erau minime. Conducerea CFR-ului era resemnată cu înfrângerea, iar din acest motiv nici n-au mai plătit taxa de timbru pentru judecarea cazului.

CFR Cluj rămăsese cu două opțiuni: să-i despăgubească pe cei doi, alternativa fiind să facă recurs la TAS. Ei au preferat să nu apeleze la a doua variantă, având în vedere că toată „afacerea” i-ar mai fi costat pe clujeni alți 30.000 de franci elvețieni.

În cel de-al doilea său mandat ca antrenor principal la CFR Cluj, Edi Iordănescu a adunat 30 de meciuri. Bilanțul său? 21 de victorii, 5 egaluri, 4 eșecuri și două trofee: Supercupa și campionatul României.


Comentarii Facebook