Edi Iordănescu, mesaj la prima oră a dimineții pentru Marius Șumudică


Edi Iordănescu a postat un mesaj pe pagina de Facebook pentru rivalul Marius Șumudică, pe care-l va întâlni peste două etape, în derby-ul CFR Cluj - FCSB.

Antrenorul, campion en-titre cu CFR Cluj, îl laudă pe omul care l-a înlocuit pe banca tehnică a ardelenilor și speră să câștige derby-ul. Până atunci, FCSB are un examen dificil, în deplasare, pe terenul lui Sepsi.

Edi Iordănescu, despre Șumudică: „Îi cunosc pasiunea și priceperea”

Nu m-am considerat niciodată superior unui alt antrenor coleg al meu. Nu mă consider nici mai deștept , nici mai prost, nici mai bine sau mai slab pregătit. Nu sunt într-o concurență cu cineva, decât cu mine însumi. Mereu lupta și preocuparea mea a fost că eu să progresez, să mă dezvolt profesional și să fiu mai bun în fiecare zi.

Îmi respect total colegii de meserie și consider că România are antrenori foarte buni, iar Șumi este unul dintre ei. A câștigat trofee, a lucrat și confirmat în străinătate și îi cunosc pasiunea și priceperea.

Îmi pare rău că ne-am ales cu o disputa publica pe care nimeni nu a dorit-o. Îmi doresc că Șumi să fie mai bun ca și mine, iar eu să câștig la Cluj peste 2 etape!!!”, a scris Iordănescu, pe Facebook.

Edi Iordănescu va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună la FCSB, același pe care l-a avut și la CFR Cluj, grupare cu care a câștigat titlul în sezonul trecut. Durata contractului tehnicianului este de 9 luni, adică până în iunie 2022.

Edi Iordănescu s-a declarat flatat de afirmațiile lui Adrian Porumboiu, însă a spus că el îl apreciază mult pe Marius Șumudică, antrenorul campioanei CFR Cluj: 

Nu vreau să comentez, m-a onorat și mi-a dat apreciere, dar nu vreau prin comparație. Mă bucur că domnul Porumboiu, care tot timpul a avut respectul meu, m-a apreciat.

Am ținut aproape de-a lungul timpului, am avut o colaborare extraordinară, dar nu e normal să comentez. Mai mult decât atât Șumi este amicul meu, nu mi-a fost niciodată prieten, dar l-am apreciat mereu din punct de vedere profesional, asa cum fac și cu ceilalți colegi ai mei", a spus Edi Iordănescu, la prezentarea oficială de la FCSB.


Comentarii Facebook