E oficial! Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj


Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj, anunță conducerea clubului. 

Conducerea clubului nostru, împreună cu antrenorul Dan Petrescu, au ajuns la o înțelegere privind încetarea amiabilă a contractului. 

Îți mulțumim, Mister, pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru, pentru dedicarea și profesionalismul care te caracterizează, pentru contribuția decisivă pe care ai avut-o în câștigarea ultimelor 5 titluri și a tuturor performanțelor europene bifate de CFR Cluj în ultimii ani. 

Îți dorim multă baftă mai departe!”, scriu cei de la CFR Cluj.

Petrescu a fost convins că accepte oferta din Coreea de Sud după ce a negociat cu Ji-sung Park (42 de ani), fostul mijlocaș de la Manchester United.

Da, eu vreau să rămân la CFR, dar vreau să văd și ce avem pentru anul viitor, ce obiectiv, ce jucători. Trebuie să avem o discuție mai lungă. Cred că și dacă pierdeam eram dorit de domnul Varga, dar trebuie să vedem în ce condiții.

Vreau să fiu fără fotbal o perioadă, 7-10 zile. Să nu mai văd meciuri, să nu mai studiez. Sper să plec și puțin, dar nu în România", spunea Dan Petrescu, după ultimul meci din acest sezon, câștigat cu FCU Craiova.

În acest sezon, sub comanda lui Dan Petrescu, CFR Cluj a obținut 30 de victorii în 61 de partide.

Jeonbuk Hyundai se află în plin sezon competițional. Echipa din Coreea de Sud ocupă locul 8 din 12, cu 21 de puncte acumulate, după 16 jocuri disputate. Clubul fondat în 1994, are nouă titluri de campioană, record la nivel național. Echipa evoluează pe Jeonju World Cup Stadium, arenă cu o capacitate de peste 42.000 de locuri, construită pentru Cupa Mondială din 2002, notează sport.ro.

Comentarii Facebook