Dugandzic, declarație matură despre CFR Cluj. L-a citit pe Petrescu? ”Are cam același stil de joc”


Marko Dugandzic a dat două goluri în super derby -ul dintre Rapid și CFR Cluj, scor 3-1, și a făcut o analizăm atentă a echipei campioane. 

Croatul de care CFR Cluj a vrut să scape a ajuns la 19 goluri în acest sezon și se bate pentru titlul de golgheter. 

A fost un meci incredibil, În primul rând, echipa a jucat incredibil. Am început foarte bine, am dat rapid al doilea gol, Am câștigat cu FCSB, am câștigat acum și suntem pe un drum bun. E un meci special pentru mine, am prieteni la CFR Cluj. Dar asta m-a și motivat mai mult. Când începe meciul, emoțiile dispar.

CFR Cluj a câștigat 5 titluri la rând. Undeva trebuie să se oprească această dominație. Echipa are cam același stil de joc. Poate echipele au început să citească tactica domnului Petrescu. Iar față de anul trecut, campionatul e mai puternic. Sunt mai multe investiții. 

E bine pentru campionat să fie mai multe echipe puternice. Dar mai sunt 12 puncte puse în jocul. Nimic nu e decis. Totul se va decide la final. Îl știu pe domnul Petrescu, Știu că CFR Cluj nu va renunța și va lupta până la final”, a spus Marko Dugandzic, la interviurile de după meci.

CFR Cluj nu arată la fel de bine ca în campionatele trecute, dar mai are șanse de a câștiga titlul. 

Comentarii Facebook