Doroftei: Bute îşi grăbeşte sfârşitul. Vezi ce a declarat Doroftei despre meciul lui Bute



Bute a câştigat chinuit meciul de box cu rusul Grachev, de duminică, învingând la puncte. Doroftei îl susţine pe Bute.

"Bravo, Lucian, să-ţi ajute Dumnezeu să-ţi revii! Dar ai avut o singură repriză de campion, cea de-a 12-a. În rest, uită! Dacă vreţi, vă spun tot ce vreţi să auziţi, că e bun, că e frumos! Dar nu e aşa. Când am spus că are nevoie de meciuri tari, toţi mi-aţi sărit în cap! Aşa îţi vezi nivelul şi progresezi", a spus Leonard Doroftei după meciul Bute-Grachev, conform Realiataea.net.

"Îmi calc pe inimă şi mă duc eu la Pechea, să stau de vorbă cu el. Nu ai voie să iei atâţia pumni. Viitorii lui adversari nu vor fi ca rusul ăsta, vor fi mai experimentaţi. A dat numai lovituri izolate şi a stat la schimb de lovituri. Nu avea nevoie de aceşti pumni. Îşi grăbeşte sfârşitul”, a mai adăugat Leonard Doroftei.

Unii specialişti susţin că repriza a 12-a a fost decisivă pentru Bute. Doar atunci a reuşit pugilistul român să încline balanţa în favoarea sa. Riscuri mari au existat tot meciul, mai ales după multele lovituri încasate de la rus.

"Lovitura de la ochi a început să mă deranjeze spre sfârşitul luptei. Îmi curgea foarte mult sânge în ochi şi am avut probleme mari în a vedea de mai multe ori", a declarat Lucian Bute.

LUCIAN BUTE l-a invins la puncte pe Denis Grachev si a devenit astfel detinator al centurii NABF la categoria semigrea. Scorul a fost 115-113, 118-110 si 116-112 in favoarea romanului.

Românul are acum 30 de victorii, dintre care 24 prin KO.

Comentarii Facebook