Doi fotbalisti isi vor lua adio de la CFR

Doi jucatori isi vor lua adio de la CFR Cluj. Dupa infringerea suferita miercuri seara cu 0-2, presedintele clubului Iuliu Muresan este hotarat sa ia masuri. CFR-istii au pierdut, nu doar prima consistenta promisa de finantatorul Arpad Paszkany, dar doi dintre ei se vor desparti de clubul din Gruia.

 

„Vor pleca doi-trei juc?tori, care n-au dat randament, ?i vom aduce al?ii în locul lor. Am oferte pentru juc?tori, dar nu dau niciun nume pân? când nu se concretizeaz? ceva”, a declarat Iuliu Muresan la sport.ro.
Iuliu Muresan a recunoscut, ca infrangerea a fost, pe de-o parte rezultatul  valorii superioare a echipei olandeze, dar, in acela?i timp, si pe lipsa de motivatie a jucatorilor antrenati de Andrea Mandorlini.


„Am prins o zi slaba. Cei mai multi jucatori sunt din tari indepartate si erau cu gandul la plecarea in vacanta, nu la meci. A contat ?i diferenta de valoare, putem obtine rezultate prin daruire, dar trebuie sa recunoastem ca suntem departe de marile forte ale Europei. Ne vom concentra pe campionat, unde suntem principalii favoriti. Per total, anul 2009 a fost unul bun pentru noi, am luat doua trofee, Cupa Romaniei si Supercupa, si am incheiat turul pe locul întai in clasament”, a spus Iuliu Muresan.

Comentarii Facebook