Dezvăluiri incendiare despre tentativa de sinucidere a Nadiei Comăneci


Nadia Comăneci ar fi încercat să se sinucidă prin anii '80, în perioada de glorie a carierei de gimnastă. Fratele acesteia, Adrian Comăneci, a făcut dezvluiri incendiare despre acest subiect.

Un ziar brazilian a scris de curând că gimnasta ar fi încercat să se sinucidă consumând apă sanitară, motivul fiind divorțul părinților săi.

Adrian Comăneci, fratele gimnastei, a făcut lumină în acest caz.

"Ceea ce au scris brazilienii nu are nici o legătură cu adevărul. Nu-mi place să vorbesc despre Nadia, dar pot să vă povestesc că, pe vremea când era gimnastă, a vrut să scape, la un moment dat, de regimul din cantonamentul naţionalei de gimnastică, unul cazon şi extrem de sever. Ştiu că, într-una din zile, a băut două linguri de dero ca să scape de antrenamentele din acea zi. Sigur, i s-a făcut rău, lumea s-a speriat, dar până la urmă totul a fost bine. A fost un gest copilăresc, ceva în genul elevilor care mâncau cretă ca să facă temperatură şi să scape de la ore. Asta am făcut şi eu pe vremea când eram în clasa a cincea", a povestit Adrian Comăneci pentru ziarul Ring.

Fostul crainic TV Cristian Țopescu, care a stat ani buni lângă Nadia, lasă o urmă de îndoială despre această situație prin declarația sa: "N-am auzit vreodată ca Nadia să fi avut vreo astfel de tentativă. Sunt probleme personale ale fiecăruia despre care, chiar dacă aş şti, m-aş gândi mult dacă le pot face cunoscute".

Comentarii Facebook