Luni 18 Februarie

Declarațiile Monicăi Niculescu după ce a eliminat-o pe Maria Sharapova din primul tur de la Doha: Mă ataca tot timpulMonica Niculescu a avut parte de un început dur de turneu la Doha (Qatar), unde a întâlnit-o pe rusoaica Maria Sharapova. Totuși, românca a reușit să o învingă pe adversara sa.

Niculescu a câștigat partida cu Sharapova în trei seturi, cu scorul 4-6, 6-4, 6-3, după două ore şi 39 de minute.

Mă ataca tot timpul, punea presiune pe servă. Au fost trei ore foarte grele şi mă bucur că am rezistat fizic şi că am putut să fiu puternică", a scpus Monica Niculescu pentru Digisport.

"La început nu prea aveam ritm, nu înţelegeam exact... Dădea foarte tare, după aia nu mai dădea aşa tare. Serviciul ba dublă, ba as... Până mi-am intrat puţin în ritm şi am început şi eu să dau. Pentru că, la un moment dat, doar mă apăram şi asta îi place. Ea conducea jocul şi îi plăcea. La un moment dat, am zis să încerc şi eu cu slice-ul ăla, să intru şi eu cu doi paşi în faţă şi să fiu mai agresivă. La fel, cu reverul am intrat puţin în minge. Am început să servesc puţin mai bine, să simt puţin terenul, pentru că a fost vânt azi şi într-o parte trebuia să dai cât poţi, iar în cealaltă era vântul în spate şi trebuia doar să o pui", a continuat românca.

Comentarii Facebook