Declarații tari după victoria lui Sepsi: „Sezonul viitor, CFR Cluj nu prinde locul 4!”


Dumitru Dragomir a comentat la GSP LIVE înfrângerea lui CFR Cluj cu Sepsi, 0-1, și este de părere că echipa lui Edward Iordănescu are probleme și ar putea rata titlul de campioană.

Fostul conducător al Ligii 1 crede că CFR Cluj trebuie să schimbe o mare parte dintre jucători la finalul acestui sezon, în caz contrar riscând ca în sezonul viitor să nu mai obțină rezultatele dorite.

„Iordănescu e nervos din cauza echipei! CFR e stoarsă! La anul nu prinde locul 3 sau 4 dacă nu-și ia niște jucători tineri! Echipa e stoarsă! Credeam că ia CFR Cluj campionatul, dar acum sunt sceptic după ce ce am văzut jocul CFR-ului cu Sepsi.

Dacă nu-și revine... Poate se întâmplă o metamorfoză și își revine. Pe teren propriu, CFR nu joacă nimic de două sau trei jocuri! Acasă trebuie să alergi pentru că adversarii nu-ți dau spații. E deranj mare dacă nu alergi!”, a spus Dragomir la GSP LIVE.

Dumitru Dragomir: „Grozavu, cel mai bun antrenor român la ora actuală”

Dragomir a vorbit și despre Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, pe care l-a lăudat pentru rezultatele obținute cu echipa din Sfântul Gheorghe.

Leo Grozavu e cel mai bun antrenor român la ora actuală, exceptându-i pe cei de afară. E clar! L-am criticat, dar își ține echipa în mână, nu iese dintr-o idee tactică și pune presiune pe echipă. Jucătorii lui fug în draci. L-aș aduce la orice echipă care trage la titlu. Dacă aș fi orice echipă din România, prima dată la el m-aș duce! Are personalitate, acum se îmbracă frumos și vine îngrijit la meciuri... Nu suflă nimeni în fața lui!”, a adăugat Dragomir.


Comentarii Facebook