Declarație spectaculoasă a lui Reghecampf după egalul cu Schalke: Am făcut un meci bun, dar nu am fost inspiraţi



Antrenorul stelilt, Laurențiu Reghecampf, a declarat la finalul meciului cu Schalke, încheiat cu scorul de 0-0, că va trebui să își analizeze echipa, pentru a vedea cum trebuie să arate la anul în Liga Campionilor.

"Am făcut un meci bun, în special în repriza a doua, dar din păcate nu am fost inspiraţi ca să marcăm. Am încercat să jucăm cât mai compact ca să nu le dăm posibilitatea să ne surprindă pe contraatac când pierdeam mingea. Mai avem un meci la Londra şi după aceea vom face o analiză pentru a vedea cum trebuie să arătăm la anul în Liga Campionilor. Sper să câştigăm campionatul şi să ne calificăm în grupe. Jucătorii au căpătat experienţă, şi noi antrenorii la fel, şi cred că vom arăta mai bine. La anul vom fi mai buni. Acest sezon de cupe europene se termină pentru că nu am câştigat meciuri pe care ar fi trebuit să le câştigăm. Cu Basel în Elveţia, 70 de minute în Germania şi acum. Cred că trebuie să căpătăm mai multă experienţă, deoarece este o competiţie la un nivel foarte ridicat", a spus Reghecampf.

Tehnicianul a precizat că l-a schimbat pe Ionuţ Neagu pentru că acesta nu este refăcut complet: "L-am schimbat pe Neagu pentru că nu este în ritmul echipei. Are nevoie să joace cât mai mult, dar se şi ţinea de mână, pentru că nu şi-a revenit complet după acea fractură. M-am bucurat că a rezistat 45 de minute şi că ne putem baza pe el la meciurile viitoare".

Partida dintre Steaua și Schalke 04, din etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor, s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 0-0, iar roș-albaștrii au ratat șansa de a evolua în primăvara europeană.

Comentarii Facebook