Declaraţia lui Reghecampf după aflarea adversarului din Europa League


Steaua va da piept în 16-imile Europa League cu Ajax Amsterdam iar CFR Cluj se va întâlni cu Inter Milano. Reghecampf se declară mulţumit de tragerea la sorţi.

Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, pare mulţumit de tragerea la sorţi şi spune că echipa sa pleacă cu şanse mari să se califice în optimi.

"Trebuie să fim corecţi şi să spunem că avem şanse foarte mari să trecem mai departe. Steaua are forţă, Steaua joacă fotbal şi avem jucători capabili să câştigăm.  Cred că ne vom bate de la egal la egal cu Ajax. Ei erau una din echipele cu care mi-aş fi dorit să picăm.Mi-am dorit o echipă cu nume. Vreau să vedem unde suntem, pentru că, la anul vom întâlni echipe puternice. Noi ne dorim să ne calificăm în grupele Champions League şi după în primăvara europeană. Dacă nu putem face faţă acum, trebuie să ne punem semne de întrebare.Eu prefer să joc cu Ajax sau cu Chelsea, decât să merg la BATE Borisov sau la Dinamo Kiev. Am aflat că vom întâlni Chelsea sau Sparta Praga, dacă trecem mai departe", a declarat Reghecampf

Dacă va trece de 16-imile Ligii Europa, Steaua va întâlni în optimi învingătoarea dublei manşe Sparta Praga (Cehia) - Chelsea Londra (Anglia).

Comentarii Facebook