Debut în forță pentru echipa de fotbal american Cluj Crusaders


Campionii en-titre ai Campionatului de Fotbal American Cluj Crusaders au început în forță sezonul din 2013, reușind să îi învingă, sâmbătă, în Clinceni, pe cei din echipa București Warriors.

Nici reprezentativa de pe malurile Dâmboviţei şi nici soarele puternic de la sfârşitul săptămânii trecute, nu au reuşit să oprească ofensiva ţăioasă a “cruciaţilor”. Conduşi de pe margine de antrenorul mexican Ruiz Rafael, oaspeţii s-au impus, fără emoţii, în faţa “războinicilor” cu scorul 46-0.

Pentru ofensiva clujeană s-au remarcat Cîrja Paul-Dragoş, Crasnic Dan, Kun Robert, Iftimi Alexandru şi Oltean Florin, care împreună au reuşit să înscrie 6 touchdown-uri şi să transforme 5 conversii, în timp ce defensiva a reuşit să tină la distanţă adversari de linia de punctaj.

Următoarea etapă a ardelenilor se va disputa pe teren propriu, pe data de 11 mai 2013 pe terenul de rugby din Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu” (Babeş), ora 12:00, unde vor găzdui meciul cu vice-campioana Bucureşti Rebels.

Pe această cale, suporterii clujeni sunt invitaţi să participe în număr cât mai mare pentru a sprijini echipa locală în lupta pentru apărarea titlului şi pentru a asista la un spectacol sprtiv de zile mari.

Comentarii Facebook