David Popovici le răspunde scepticilor! Campionul a dezvăluit cum reacționează când e acuzat că se dopează


David Popovici (17 ani), campion mondial și european la 100 și 200 de metri liber dezvăluie că este privit cu scepticism de multe persoane. Înotătorul de la CS Dinamo a dezvăluit că de multe ori este acuzat de dopaj. Campionul a vorbit deschis despre testele anti-doping pe care le face regulat.

Eu fac foarte multe teste anti-doping, teste care vin super random. Pot şi acum să mă sune. Unde eşti? Păi uite aici fac un podcast. Ok bine, păi hai repede acasă că noi suntem aici trebuie să oferi un blood sample şi o probă de urină. Şi nu pot spune nu pentru că dacă spun nu îmi iau o penalizare.

Prin atât de multe teste anti-doping, nu numai eu. Cred că am făcut peste 100 la viaţa mea sau poate mai multe. Vin fie la 5 dimineaţa, sună la uşă direct sau în timpul antrenamentului. Eu am o aplicaţie în care spun absolut oriunde sunt de fiecare dată, ei ştiu unde dorm în fiecare seară, unde petrec o oră pe zi undeva cu siguranţă, o oră undeva.

Sunt mai multe entităţi care mă pot testa. Şi trebuie să ştie tot timpul unde sunt şi dacă cumva vor să mă prindă într-un moment în care nici eu nu ştiu că ei ar putea şti unde sunt, mă sună, sau vin direct la mine acasă sperând că sunt acolo. Şi dacă nu sunt, vino. Am o obligaţie care nu mă deranjează atât de tare pentru că e necesară", a dezvăluit sportivul, în cadrul unui podcast.


Comentarii Facebook