Dan Petrescu s-a înfuriat la conferința de presă de la o întrebare. Sunt tensiuni la CFR Cluj


Dan Petrescu a fost întrebat la conferința de presă despre favorita de la meciul cu Shakhtyor Soligorsk, din preliminariile Conference League, dar s-a enervat.

Vă place întrebarea asta, vouă, pentru ca după aia să scrieți ce vreți voi în ziar. E favorită cine vrei tu! Ce întrebare e asta?”, a răspuns, extrem de iritat, Petrescu.

Suntem 50%-50%. Nu sunt diferențe între noi și ei. Nici între Rusia și România. Nici între Armenia și ei. Ambele echipe sunt la fel de bune. Inspirația și norocol vor aduce o calificare. La penalty-uri n-am câștigat niciun meci, poate mâine va fi primul. Eu am ratat penalty-uri, știu cum e, n-am ce să reproșez.

Dacă mă calific, vreau să mergem la penalty-uri. Acum, dacă pierdem, am ieșit din Europa. 100% are CFR cele mai multe jocuri în acest sezon.

Din Europa, nu din România. Dacă nu e așa, eu mă ridic și plec de aici. Le-am zis sa facem tot posibilul să rămânem în Europa”, a mai adăugat Dan Petrescu.

Partida CFR 1907 Cluj - Shakhtyor Soligorsk are loc joi, 11 august, de la ora 20:00.

Dan Petrescu, enervat că Jefte Betancor și Yuri ar putea fi vânduți Rapidului: L-am sunat pe patron, am sunat pe toată lumea!

Comentarii Facebook