Dan Petrescu, răvășit înainte de meciul cu Slavia Praga. Ratează ultimul drum al prietenului său: „I-a fost foarte greu lui Dan”


Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a recunoscut că pierderea lui Ilie Florian, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Dan Petrescu, a lăsat un gol imens în sufletului antrenorului. Înainte de partida cu Slavia Praga din Conference League, programată joi, ora 22:00, tehnicianul „este în continuare răvășit”. 

Cristi Balaj este sigur că Ilie Florian, cunoscut sub pseudonimul „Pisică”, se va uita din ceruri, astăzi, la meciul dintre CFR Cluj și Slavia Praga, din etapa a 4-a de Conference League și le va ține noroc fotbaliștilor din Gruia.

I-a fost foarte greu lui Dan. Este în continuare răvășit. A fost alaltăieri la priveghi, aici la Cluj. Astăzi este înmormântarea și, din păcate, nu putem fi prezenți. Pisică rămâne în continuare un prieten drag. Oriunde a fost cu Dan a lăsat o impresie foarte bună. Dan a primit nenumărate mesaje din toate colțurile lumii. Pisică știa să smulgă un zâmbet, să aducă anumite implicații la care noi nici nu ne gândeam.

Când Dan Petrescu era supărat, avea momentele sale de grație. Este foarte dureros, pentru noi, pentru Dan. Știm că este acolo sus și ne urmărește. Nici nu văd dați seama ce bucuros a fost când a auzit că am câștigat la Praga. Era entuziasmat de-a dreptul. Din punctul acesta de vedere, măcar a plecat cu zâmbetul pe buze”, a declarat Cristi Balaj la Pro Arena.

Pe cine vede Dan Petrescu în finala Conference League

CFR Cluj a câștigat în tur cu 1-0 pe terenul cehilor, iar acum este timpul clujenilor să demonstreze că pot repeta performanța și în Gruia. Înainte de meci, Dan Petrescu a evidențiat faptul că Slavia are un lot puternic, un antrenor bun, iar asta le-ar putea oferi șanse mari să ajungă până în finala competiției.

E important rezultatul, chiar dacă luăm gol, trebuie să fie un rezultat pozitiv. Toată lumea crede că eu nu vreau să iau gol. Eu îmi doresc să câștig. (...) Slavia are un lot fantastic, de 30 de jucători. Le-au lipsit câte zece jucători și la meciul cu Sivasspor, și la meciul cu Balkani, dar au un lot atât de bun încât nu se vede când lipsește cineva. Eu sper să greșesc, dar cred că vor ajunge foarte departe. Anul trecut au ajuns în sferturi, eu îi văd în finală. Au un lot foarte bun și un antrenor care e de cinci ani la echipă. E un lucru important să stai cinci ani la o echipă. Înseamnă că antrenorul cunoaște foarte bine lotul și jucătorii.”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului. 

Comentarii Facebook