Dan Petrescu, alias "agentul Mulder" , este noul antrenor de la FC Kuban

Dan Petrescu a fost prezentat oficial in aceasta seara ca antrenor al FC Kuban, dupa ce a semnat un contract pe 5 ani cu gruparea rusa, informeaza site-ul oficial al echipei rusesti de liga a doua.

 

La conferinta de presa prilejuita de instalarea in functie, Dan Petrescu a declarat ca a avut mai multe optiuni de a-si continua cariera, dar "cea de la Kuban a fost cea mai interesanta si de luat in seama. Orasul, atat de pasionat de fotbal, suporterii care-si sustin in numar mare favoritii, pur si simplu merita sa aiba o echipa de nivel nalt. Stiu cat de mult e iubit fotbalul in aceasta zona".

 

Reunirea lotului de la Kuban este programata pe 10 ianuarie, data la care Dan Petrescu va conduce primul antrenament.

 

Publicatiile din Krasnodar au rezervat spatii largi venirii lui Dan Petrescu la Kuban. Cea mai plastica dintre ele a fost cea aparuta in Komsomolskaia Pravda, care a titrat:


"La Kuban va antrena agentul Mulder. Istoria sosirii lui Petrescu la Krasnodar e mai abrupta decat celebrul serial Dosarele X. Zvonuri ale sosirii sale au aparut de ceva vreme, stand in aer ca un OZN. Obiectul a stralucit, a atras atentia, apoi proiectoarele s-au dus spre Dinamo Moscova. Misteriosul obiect zburator cu marca de Romania a aterizat pana la urma la Kuban. Coincidenta, inca o potrivire cu Dosarele X: Petrescu seamana ca doua picaturi de apa cu agentul Mulder, jucat in serial de actorul David Duchovny. Avand in vedere ca eroul filmului, in ciuda tuturor dificultatilor, mergea pana la capat pentru a afla adevarul, aceasta paralela este mai mult decat binevenita".

Comentarii Facebook