Dan Nistor a spus tot după succesul cu FC Voluntari: „Reziliez pe cale amiabilă. Nu îmi trebuie absolut niciun ban”


După victoria cu FC Voluntari, U Cluj a încheiat pe locul zece în play-out. Singurul gol al partidei a fost marcat de Dan Nistor, din penalty.

În urma acestui rezultat „U” și-a asigurat o poziție pentru barajul de cupele europene.

După ce s-a spus că Dan Nistor și Alex Chipciu nu ar mai fi doriți din sezonul viitor la U Cluj, jucătorul de 36 de ani a explicat că nu are nicio problemă să plece.

„Noi ne doream locul opt, multă lumea a discutat că se fac jocuri de culise, s-a dovedit că nu e aşa. Că fotbalul românesc nu e aşa de pricinos cum zic alţii, că ne dăm la o parte, că nu ştiu ce blaturi facem. Că nu ştiu ce prostii se fac. Ştiu ce zic, aţi văzut şi dumneavoastră anumite titluri date prin ziare… antrenori daţi afară, noi suntem dinozauri, 7-8 inşi daţi afară.

Repet încă o dată, echipa asta nu stă în Nistor, eu nu stau pentru acest contract. Dacă mâine clubul nu va dori să se bazeze pe serviciile mele ridic mâna, nu am nevoie de niciun ban, reziliez pe cale amiabilă. Nu îmi trebuie absolut niciun ban, repet!

Am o vârstă destul de înaintată pentru unii, eu mă simt foarte bine, sunt la a doua tinereţe. Mâine dacă plec de la această echipă, îmi găsesc echipă. Nu duc grija zilei de mâine, am cu ce să-mi cresc copilul.

Dinamo şi Botoşani la baraj, Iaşi s-a salvat… surprize, surprize! Dumneavoastră aţi văzut meciurile, eu nu pot să-mi dau cu părerea. Dinamo a pierdut foarte multe meciuri în ultimele minute.

Sper să îşi fi apărat corect şansele. Eu, tot ce a depins de mine am făcut, mi-am ajutat echipa să câştige. Cu siguranţă şi noi, dacă pierdeam cu Dinamo, toată lumea ne acuza că am fost blatişti.

Şi noi am avut o primă foarte importantă. Să vă spun adevărul, dacă prindeam locul opt aveam foarte mulţi bani. Din păcate nu am reuşit. E normal să îţi joci şansa corect, avem familii, copii. Pentru play-off nu mai zic prima, că mă ia capul! Ăsta este fotbalul", a declarat Dan Nistor, potrivit sport.ro. 

Comentarii Facebook