Cuvinte de laudă pentru CFR Cluj, în urma victoriei cu Lincoln Red Imps: „Sunt capabili să ajungă în grupele Ligii Campionilor”


CFR Cluj a trecut de Lincoln Red Imps, miercuri seara, cu scorul general de 4-1 și și-a asigurat prezența în grupele Conference League.

Campioana României a trecut peste meciurile mai puțin reușite pe care le-a făcut în returul cu Borac, respectiv turul cu Lincoln, și s-a impus, miercuri, cu scorul de 2-0, pe teren propriu. Raul Castillo, antrenorul lui Lincoln Red Imps, crede că CFR are șanse mari să ajungă în grupele ligii:

CFR are jucători buni, are un antrenor bun, sunt bine pregătiți. Sigur că sunt capabili să ajungă în grupele Ligii Campionilor, au mai făcut-o și altădată. Cred cu au folosit meciurile cu noi ca pregătire pentru asaltul asupra grupelor.

CFR este o echipă ambițioasă care își dorește să ajungă acolo, dar va întâlni echipe mai puternice de acum încolo”, a declarat Castillo la DigiSport, la finalul partidei pierdute cu 0-2 de formația sa.

În turul trei al Champions League, CFR a va întâlni pe Young Boys Berna, echipă cu care s-a duelat și în grupele Europa League. Cele două formații chiar au jucat cu calificarea pe masă în ultima etapă, când elvețienii s-au impus în extremis, relatează sport.ro.


Comentarii Facebook