Cursă în NOROI la Cluj. Ultimate Mudness are loc în 24 octombrie - FOTO

 

Ultimate Mudness are loc la Cluj-Napoca în 24 octombrie, în poligonul militar Someşeni.

 

Evenimentul este organizat de Asociaţia Runsilvania în parteneriat cu Batalionul 317 Cercetare Vlădeasa şi va avea loc în poligonul militar Someşeni.

 

Traseul măsoară 5 km şi are peste 25 obstacole, printre care ziduri din lemn, scări progresive, tuneluri, şanţuri, gropi cu noroi etc, dar şi exerciţii de forţă şi îndemânare.

 

Ultimate Mudness s-a născut la Cluj, în urmă cu trei ani, fiind prima cursă cu obstacole organizată în România. Cu cele patru ediţii de până acum, două lângă Bucureşti şi două în Cluj-Napoca, Ultimate Mudness s-a bucurat de prezenţa a peste 750 participanţi, iar la ediţia de sâmbătă 24 octombrie, sunt aşteptaţi la start peste 350 concurenţi.

 

Startul se va da la ora 12.00, iar la ora 14.00 va avea loc cursa copiilor. În completarea evenimentului, vor fi activităţi multiple: tir cu arme de airsoft, paintball, prezentare de tehnică militară şi armament, bar & food etc.

 

Ultimate Mudness nu este un concurs. Nu contează în cât timp parcurgi traseul. Valorile sale sunt sportul, aventura, distracţia, fairplay-ul, spiritul de echipă.

 

Ultimate Mudness este o cursă cu tine însuţi. O provocare la a-ţi depăşi limitele. O invitaţie la distracţie, alături de prieteni şi colegi.

 

Detalii şi înscrieri pe www.ultimatemudness.ro.

Comentarii Facebook