Cupa Orca la inot are loc la Cluj-Napoca in 26 noiembrie


Asociatia de inot "Clubul Orca" organizeaza in data de 26 noiembrie 2011 un concurs de inot in piscina olimpica a Complexului de natatie "Politehnica" din Cluj-Napoca.

Competitia poarta numele de "Cupa Orca" si se afla la cea de a cincea editie, prima fiind organizata in 1 decembrie 2007 cu proba de 1500 metri liber masculin si 800 metri liber feminin.

Pentru aceasta editie se vor organiza 6 probe dintre care 4 de stafeta (4x50m liber, 4x50m mixt, 4x200m liber si 2x50m un parinte si un copil) si 2 individuale (200m liber si 200m picioare cu pluta), pentru cele din urma fara premieri. stafetele vor participa pe 5 categorii de varsta, acestea reprezentand suma varstelor celor 4 membri ai stafetei. Componentele pot fi feminine, masculine si mixte (2 baieti si 2 fete). Competitia va incepe la ora 18.00, probele derulandu-se in ordinea de mai sus.

Ca si anul trecut, evenimentul va fi dedicat in special categoriilor "masters", dar si celor sub varsta de 25 ani sau sportivilor de performanta (prin probele individuale). Inscrierile se fac pana in 25 noiembrie, la ora 20.00.

"Clubul Orca" este prima asociatie de inot amator din Cluj-Napoca si aduna sub numele ei 37 de membri, toti practicanti ai inotului de placere. Printre activitatile organizate cu succes de acest club se afla si competitia "Traversarea Tarnitei", un eveniment aflat deja la a cincea editie, si "Orca Spring Sprint", anunta reprezentantii clubului.

Regulamentul si formularul de inscriere se gasesc AICI.

Comentarii Facebook