Cupa Liceelor 2012! S-a ajuns la faza sferturilor de finala


Cupa Liceelor, cea mai importanta competitie fotbalistica a liceenilor clujeni, a ajuns la faza sferturilor de finala.

Cei prezenti la Baza Sportiva "Unirea" din cartierul Manastur s-au putut delecta saptamana trecuta cu peste 50 de partide de fotbal presarate cu goluri fenomenale, faze spectaculoase, dar si ratari incredibile.

Au fost rasturari de scor, calificari ratate in ultimul minut, tristeti si bucurii, toate imbracate intr-un fotbal curat si plin de fair-play.
in lupta pentru trofeul transmisibil au ramas 8 echipe fiecare cu sanse la castgarea lui.

SAMUS - au facut o figura frumoasa atat in faza grupelor, cat si in optimi. Au terminat pe locul 2, Grupa H, cu 4 puncte, in fata celor de la "George Cosbuc" si "Ana Aslan", dar in spatele echipei liceului "Eugen Pora". In optimile de finala au trecut de "Emanuel", scor 4-3, dupa executarea loviturilor de la 7m (in timpul regulamentar de joc scorul a fost egal, 0-0)

Augustin Maior - par a fi una dintre cele mai solide formatii din aceasta editie. Au castigat Grupa E, cu 9 puncte, golaveraj 19-4, iar in "optimi" au trecut de "George Baritiu" cu scorul de 5-0. Au jucatori foarte buni atat pe faza defensiva cat si pe cea ofensiva.

Alexandru Borza - au terminat Grupa A pe pozitia secunda, la egalitate de puncte cu "Emanuel" si cu "Energetic", si s-au calificat in faza urmatoare gratie golaverajului. in "optimi" au trecut de "Eugen Pora", scor 2-1, la capatul unui meci in care ambele formatii au evoluat cu cate un om mai putin. 

Lucian Blaga - au jucat impotriva celor de la "Nicolae Balcescu" in cel mai dramatic meci al "optimilor". Au revenit de la 0-2, au terminat la egalitate, scor 3-3, dupa ce au beneficiat de un penalty ratat de cei de la "Balcescu" in ultimul minut. Au obtinut calificarea in "sferturi" in urma executarii loviturilor de departajare, scor 3-1.

Anghel Saligny - sunt detinatorii trofeului si prinicipalii favoriti ai competitiei. Au castigat Grupa B cu un golaveraj de 20-4 si au trecut in "optimi" de "Mihai Eminescu" cu scorul de 7-1. Punctele forte sunt jocul de pase si lotul foarte bun.

Informatica - au jucat in Grupa F (singura grupa de trei echipe) si au castigat ambele partide la diferente mari de scor (4-1 si 7-2). In optimi s-au impus in fata celor de la "Gheorghe Lazar" cu scorul de 3-1, dupa ce au fost condusi cu 1-0. Paradele portarului, dar si golurile venite la momentul potrivit au fost cheile succesului.

Edmond Nicolau – e echipa cu cel mai bun golaveraj din competitie, 26 de goluri marcate si doar 4 primite. De asemenea, tot elevii de la "Edmond Nicolau" au realizat scorul optimilor de finala, 11-0 impotriva celor de la "Apaczai".

LPS 0 au o medie de 6 goluri inscrise pe meci, iar cea mai mare diferenta de scor au realizat-o in "optimi", 9-1 in fata elevilor de la "Protectia Mediului". In ce priveste apararea, au primit 4 goluri, cate unul in fiecare partida disputata.

Luni, 28 mai, se vor disputa sferturile de finala dupa urmatorul program:

Ora 9:00 – SAMUS – Augustin Maior
Ora 10:00 – Alexandru Borza – Lucian Blaga
Ora 11:00 – Anghel Saligny – Informatica
Ora 12:00 – Edmond Nicolau – LPS

Comentarii Facebook