Cum vrea Paszkany să îl ”facă de bani” pe Ștefan Gadola - AUDIO

 

Arpad Paszkany și-a cesionat acțiunile la CFR Cluj unui grup de firme, între care și cea a lui Ștefan Gadola, dar caută între timp cumpărtori pentru echipă.

 

El a recunoscut într-un interviu acordat pentru Știri de Cluj, despre care acum susține că este falsificat, că firmele care au preluat clubul trebuie să îl și finanțeze, dar dacă s-ar vinde banii s-ar împărți ”frațește”. 

 

Arpad Paszkany a fost întrebat cît de iminent este falimentul la echipă și ce se întîâmplă dacă se vinde clubul. ”Falimentul unei societăți înseamnă ca pasivul să fie mai mare decât activul unei societăți. Capitalul social subscris și vărsat al CFR -ului este undeva la 25 - 27 de milioane de euro, valoarea lotului de jucători, dacă o luăm după un calcul foarte sumar pe transfermarket este de 18 milioane de euro, și este un stadion cu o valoare de 28 de milioane de euro. După buna mea știință datoriile, aici incluzând agenții de jucători, jucătorii, cluburile, pentru că la Fisc nu sunt datorii, sunt undeva la 3 milioane de euro, brut. Dacă facem o socoteală, noțiunea de faliment nu există.

 

Eu am renunțat la acțiuni pe 10 ani. Nici nu votez, nici nu mă bag, dar nici să nu mai îmi ceară cineva să dau ceva. Asta a fost înțelegerea. Dacă între timp s-ar realiza un exit, atunci cei care au preluat clubul pe acești 10 ani ar urma să primească o primă și restul banilor ar urma să fie împărțiți acționarilor”, a spus Arpad Paszkany.

 

Patronul din acte al clubului CFR Cluj susține că vorbele de mai sus nu i-ar fi aparținut. Ascultați înregistrarea audio.

 

Acele declaraţii mi-au fost atribuite, fără ca eu să vorbesc cu nimeni. De altfel, nici nu sunt în ţară şi sunt uimit cum apar declaraţii date de mine când, repet, n-am vorbit cu nimeni”, a afirmat Parkany pentru Adevărul.ro.

 

Urmărește AICI integral interviul acordat Știri de Cluj.

Comentarii Facebook