”Galacticul” Julio Baptista a debutat la CFR! Ce impresie a făcut

 

Fostul ”galactic”, Julio Baptista, a debutat în Liga 1, pentru CFR Cluj.

 

”Bestia” nu a mai jucat de doi ani într-un meci oficial, așa că a fost intrat în teren numai în minutul 70, în locul lui Alexandru Ioniţă, în partida cu Gaz Metan Mediaş, meci terminat cu scorul 0-0.

 

A fost o partidă grea, pentru că am întâlnit o echipă bună. Dar e un punct bun în deplasare, în condiţiile în care antrenorul a schimbat foarte mult, în perspectiva meciului retur din play-off-ul Europa League”, a spus Baptista, la final, la DigiSport.

 

E un lung drum de făcut la CFR, se reconstruieşte, iar obiectivul e ambiţios, se doreşte calificarea în Liga Campionilor. Eu am jucat contra CFR-ului în Ligă, aveau o echipă incredibilă”, a mai spus Baptista.

 

La CFR Cluj a debutat și Jesus Fernandez. ”Punctul câştigat azi se datorează lui Fernandez, care a avut cel puţin 4 parade reuşite. Este un punct câştigat, nu pierdut”, a spus Conceicao, la Digi Sport.

 

A fost dificil pentru că am jucat din 3 în 3 zile. Am şi odihnit 6 jucători, pentru că este foarte important meciul de joi, cu Dudelange. Am vrut să oferim minute şi altor jucători, vrem să ne concentrăm foarte mult pe returul cu Dudelange, ca să ajungem în grupele Europa League. Am suferit mult azi, echipa gazdă ne-a pus în mare dificultate”, a mai precizat tehnicianul portughez.

 

Comentarii Facebook