Cristiano Ronaldo a primit reacția clubului Juventus, după acuzațiile de viol

 

Cristiano Ronaldo este acuzat de viol, după ce a fost acuzat de Kathryn Mayorga, un fost fotomodel.

 

Clubul Juventus i-a luat apărarea fotbalistului, într-o postare pe contul de Twitter.

 

Cristiano Ronaldo a arătat în ultimele luni cât este de dedicat și profesonist, lucruri care sunt apreciate de toată lumea, la Juventus. Evenimentele din urmă cu 10 ani, de care este acuzat nu ne schimbă această părere, care este împărtășită de toți cei care au intrat în contact cu acest mare campion”, se arată pe contul oficial de Twitter al bianconerilor.

 

Agenția americane de știri Associated Press scrie că starul portughez ar fi suspendat din naționala Portugaliei pe durata investigației.

 

În primă fază, oficialii federației au spus că decizia s-a bazat pe faptul că atacantul este obosit, dar presa scrie că Ronaldo este suspendat tocmai din cauza acuzațiilor care i se aduc.

 

Mayorga l-a dat în judecată pe actualul atacant al lui Juventus, iar portughezul și-ar putea pierde o mare parte din avere dacă americanca va avea câștig de cauză. Conform avocaţilor, ea a suferit de stres post-traumatic în anii care au urmat atacului şi că sănătatea ei mintală s-a deteriorat încercând să ţină secret totul. Când totul s-a aflat în 2017, Mayorga a insistat să rămână anomină. Motivată de mişcare #MeToo, ea a făcut însă totul public.

 

Ea a explicat că, de la atacul sexual din 2009, a suferit depresii, gânduri intruzive, a vrut să se sinucidă, a abuzat de alcool, a avut dificultăți în menținerea relațiilor personale și a locului de muncă”, a susținut avocatul Leslie Stovall, într-o conferință de presă.

 

Când a venit să vorbească cu noi, Kathryn Mayorga părea foarte fragilă din punct de vedere emoțional și era speriată”, a declarat și avocata Larissa Drohobyczer.

Comentarii Facebook