Cristi Manea are oferte clare din campionatul Turciei și este tentat să lase CFR-ul pentru o aventură europeană


Situația lui Cristi Manea este tensionată la CFR Cluj din punct de vedere contractual. Mai are angajament cu „feroviari” doar până în vară, iar deocamdată cele două părți nu s-au înțeles cu privire la termenii de prelungire.

Potrivit informațiilor ProSport, Nelu Varga se va deplasa de urgență luni, 15 ianuarie, în cantonamentul clujenilor pentru a-l convinge pe fundașul dreapta să rămână și din iunie 2024. Numai că, vizita omului de afaceri în Spania riscă să fie în zadar. ProSport a aflat că Cristi Manea are oferte clare din campionatul Turciei și că este tentat să lase Superliga pentru o aventură europeană.

Pe lângă oferta clară din Turcia, mai există interes pentru el și de la echipe din a doua jumătate a clasamentului din Ligue 1, dar pretențiile salariale ale lui Cristi Manea sunt destul de ridicate. Solicită un salariu în jurul a 1 milion de euro pe sezon, potrivit surselor noastre.

Doar că, nici Nelu Varga nu este hotărât să renunțe atât de ușor la jucător său. În cazul în care fotbalistul nu va accepta oferta pe care finanțatorul i-o propune, acesta nu va mai reprezenta o opțiune pentru Andrea Mandorlini până la finalul sezonului și va căpăta statutul de rezervă neutilizată, cel mai probabil. Astfel, lui Cristi Manea nu-i rămâne decât să plece liber de contract în vară de la CFR Cluj, notează sursa citată.

Comentarii Facebook