Duminica 28 Aprilie

Cristi Dulca, antrenor U Cluj: Aducem jucători noi. Sunt 6-7 echipe care vor să promoveze în Liga 1


Cristi Dulca, noul antrenor al U Cluj, a spus că Universitatea Cluj va ținti la promovare în Liga 1. 

Acesta este obiectivul, pentru că Universitatea Cluj trebuie să ajungă în Liga 1, unde îi este locul. Foarte multe echipe de tradiție ar trebui să fie acolo. Acest campionat va fi mult mai dificil, pentru că s-au înscris în lupta pentru promovare 6-7 echipe, dar vom lupta și vom lucra pentru acest proiect nou, pentru că vor fi multe schimbări la nivel de bancă tehnică și la nivel de jucători. Încercăm să aducem jucători care au evoluat la cel mai înalt nivel și aici mă refer la Liga 1, chiar și din străinătate, pentru că trebuie să ne pregătim de acum pentru Liga 1”, a spus Cristi Dulca.

Despre noii jucători, antrenorul a spus că în 26 iunie va anunța totul. ”Din păcate am semnat numai ieri, iar de ieri am muncit pe brânci la schimbări. Pe 26 iunie vă pot spune mai multe lucruri. Vreau să aduc un preparator fizic foarte bun, dar vrem să anunțăm tot în 26 mai. Vrem să fim transparenți cu presa și suporterii”, a mai spus Dulca.

Întrebat ce s-a greșit în sezonul trecut, acesta a fost diplomat și nu a spus lucrurilor pe nume: ”Nu am fost aici, în interiorul echipei, pentru a spune ce s-a greșit. Am fost în tribună. Lucrul cel mai rău a fost că nu s-a promovat și s-a ajuns să se joace la baraj. Mi-aș fi dorit ca echipa să promoveze, chiar cu riscul de a nu fi eu antrenor. Trebuie să lăsăm în urmă ce a fost și trebuie să muncim pentru Liga 1. Este un campionat greu. Liga a doua este mult mai puternică. Tot vorbeam că nu este stabilitate materială la echipe, dar acum sunt multe echipe care au susținere și încep lucrurile să se miște. Cred că este cea mai puternică ediție a Ligii secunde”, a spus Cristi Dulca.

Antrenorul U Cluj i-a chemat pe suporteri să susțină în continuare la meciuri: ”Speră să mai fie 23.000 de oameni pe stadion și sper să jucăm foarte bine, pentru a-i atrage spre echipă”.

Despre echipa tehnică a spus că Mircea Cojocaru va rămâne, de asemenea a avut discuții cu Cristi Pojar, dar că cel mai important este preparatorul fizic, U Cluj având mari probleme sezonul trecut la pregătirea fizică.

Comentarii Facebook