Cosmin Tilinca despre golul inscris contra CFR Cluj: "Asta e meseria mea sa dau gol in fiecare meci!" - VIDEO


Cosmin Tilinca a debutat cu gol pentru noua lui echipa, FC Ariesul Turda. Fostul atacant al "feroviarilor" a spus ca s-a bucurat cand tribunele i-au scandat numele.

"E o senzatie pe care nu o sa o uit niciodata si care imi aduce aminte de vremurile bune petrecute la CFR", a spus Tilinca.

Jucatorul a spus ca s-a bucurat la gol, chiar daca a inscris contra fostei lui echipe: "Asta e meseria mea sa dau gol in fiecare meci. Daca reusesc e bine, daca nu o iau pe cocoasa de la antrenor".

Jucatorul a spus ca isi aminteste de vremurile in care inscria goluri pentru CFR Cluj in Cupa UEFA Intertoto. "Tot timpul suporterii si-au adus aminte de mine si ii respect pentru asta si le doresc bafta in campionat", a mai spus fostul atacant al CFR Cluj.

El a spus ca "feroviarii" par a fi pregatiti pentru returul campionatului si "depinde totul de antrenorul Minteuan sa gaseasca formula cea mai buna".

Jucatorul a mai afirmat ca inca nu a semnat cu FC Ariesul Turda, dar ca "in linii mari m-am inteles cu ei,  inca nu am semnat. Sa vedem saptamana asta cand ma intorc la Turda la antrenament sa vedem ce decizii finale o sa ia conducerea", a mai precizat jucatorul.

Cosmin Tilinca a jucat la CFR Cluj si Pandurii Targu Jiu, iar acum este la un pas sa semneze cu FC Ariesul Turda.

 

Vezi golurile din meciul CFR Cluj - FC Ariesul Turda 2-2!

Comentarii Facebook