Cosmin Olăroiu a primit una dintre cele mai mari sancțiuni din istoria sportului mondial



Antrenorul Cosmin Olăroiu se află în toiul unui scandal imens în Emiratele Arabe Unite, după ce a lansat o serie de amenințări la adresa șeicilor și a primit una dintre cele mai mari sancțiuni din istoria fotbalului.

Cosmin Olaroiu a fost amendat cu 500.000 de euro de Comisia de Disciplina a Ligii din Emiratele Arabe Unite, in urma unei plangeri facute de fostul sau club, Al-Ain. Seicii de la Al-Ain sustin ca Olaroiu a incalcat o clauza contractuala in momentul in care a semnat cu Al-Ahli, motiv pentru care trebuie sa plateasca despagubiri, scrie presa araba, citata de ziare.com.

Olăroiu susține că nu a avut niciodată o asemenea clauză în contract și că aceasta a fost adăugată ulterior. Tehnicianul le-a declarat război șeicilor și promite că va lupta până i se va face dreptate.

"Daca ei imi declara razboi, atunci e razboi! Sunt pregatit, sunt puternic! Nu stiu de ce au facut aceasta plangere la Comisia de Disciplina, este evident ca voi face apel. Daca sunt onesti, sa se increada in Coran", a spus Olaroiu.

Comentarii Facebook