Corina Ungureanu, fosta gimnastă, susține că a fost umilită de minstrul Sportului: ”D-ră, va respect ca sportiv dar ca om, NU!”


Corina Ungureanu, fosta gimnastă medaliată cu aur la campionatul mondial, susține că a fost umilită de minstrul Sportului, Bogdan Matei, care i-a spus de față cu o gimnastă de 10 ani: ”D-ră, va respect ca sportiv dar ca om, NU!”.

Ungureanu a relatat pe pagina ei de Facebook duelul verbal avut cu ministrul Sportului. Fosta gimnastă este membră a partidului Pro România, condus de fostul premierul Victor Ponta. 

LECȚIA MEA DE PATRIOTISM PRIMITA IERI DE LA DOMNUL MINISTRU AL SPORTULUI -BOGDAN MATEI in aeroportul Otopeni la sosiri in asteptarea bagajului!

De unde a plecat povestea? Terminam finalele pe aparate de la Arad. Prezenti in sala mai toata familia gimnasticii feminine, plus picii de 9-10 ani. Ajunge delegatia PSD ( ministru MTS, domnul Jianu, domnul Chifor si inca cațiva pe care nu stiu cum ii cheama). Au ajuns la sala la finalul concursului cand mai erau 3 gimnaste la sol de concurat, au efectuat premierea si au plecat. Noi, antrenorii, ne astepram sa ne intrebe ce ne doare daca tot au ajuns, fie si campanie, fie si doar pentru a da bine, dar veniti oameni buni 5 minute si ne salutati macar! NIMIC! Au plecat!

Vad postare pe paginile de FB ale MTS si a domnului ministru in care spune ca a asistat la finale. I-am scris sa rectifice si i-am recomandat ca simplu antrenor si angajat al MTS sa continue campania si dupa 26 mai, ca il asteptam la cat mai multe concursuri sa vada cum cresc sportivii nostri dar si in salile de antrenament nu doar din gimnatica! Domnul Matei s-a suparat pe mine si mi-a transmis ca ar dori sa vorbeasca cu mine. Bun...Il astept la sosiri, ma duc, ma prezint si mi-o iau cu patriotism dragi prieteni -)))) Dupa postarea mizerabila la adresa mea de pe pagina de FB a Ministerului, 40 min in zbor, recunosc ca fierbeam si eu -)))))

Am vorbit cam 10 minute. Eu insotita de o gimnasta de 10 ani si dumnealui de catre doua persoane, restul delegatiei PSD asistau de la distanta. Nu mi-a fost dat pana acum sa intalnesc un om politic si am intalnit destui...sa-mi vorbeasca cu atata lipsa de respect!!! 

Ce imi amintesc:

ministru - d-ra Ungureanu, vedeti ca sunteti rupta de realitatea sportului?

eu-da, domnule ministru, o sa ma trezesc cand o sa-mi cada sala in cap si tencuiala din tavan in cap la copii in antrenamente

ministru- v-am dat bani la federatie!!!

eu- dvs nu stiti nici dupa atata timp ca federatia nu are cum sa finanteze cluburile??? NU PERMITE LEGEA!

ministru- scot postarea daca o scoateti si dvs, d-ra Ungureanu

eu- nu scot nimic ca eu sunt un civil si inca am voie sa vorbesc adevar, dvs sunteti demnitar si ati coborat foarte mult cand mi-ati raspuns la " mișto" de pe pagina oficiala la MTS. 

ministru- ati venit vreodata la mine sa-mi cereti ceva?

eu- nu este treaba mea sa vin la dvs la MTS sa cer! E treaba dvs sa va ingrijiti de noi, angajatii dvs ca doar de asta sunteti pusi acolo!!!

Si in incheiere mi-a dat o " palma" verbala de m-a linistit domnul Matei si m-a pus la locul meu -)) " D-ră, va respect ca sportiv dar ca om, NU! " trebuia sa-mi spuna de la inceput asta si nu mai pierdeam 10 min din timpul dumnealui si nici al meu!

P.s singurul martor la discutie, gimnasta mea care ma insotea la vederea parintilor ei in aeroport: " mami, domnul ala inalt cu ochelari i-a spus domnisoarei ca nu o respecta ca om! "

Asta a fost lectia primita de mine de la " capul" sportului.

Va transmit domnule ministru, ca oamenii de sport, sunt oameni demni si muncitori si sunt mandra ca fac parte dintre ei!

SI DA, DA, DA, SUNT PRO ROMANIA DE AZI MAI MULT CA NICIODATA SI VA MULTUMESC CA MI-ATI REAMINTIT CAT DE MICI SUNTETI VOI ASTIA CARE VA NUMITI ȘEFI IN GUVERN ACUM!

ATI FOST MAI MIC DECAT MINE CHIAR DACA MA PRIVEATI DE SUS DE LA PROBABIL 1.90 AI DVS! ASTA E, AM DOAR 1.56 ..”.

Comentarii Facebook