Corina Caprioru, campioana europeana de judo, sportiva anului 2010 la CSU Cluj, rasplatita cu 1.000 de lei!


Corina Caprioru, campioana europeana la judo, a fost declarata, joi, sportiva anului 2010 de Clubul Sportiv Universitatea Cluj (CSU).

Pe locurile doi si trei s-au clasat handbalista Magda Paraschiv si de baschetbalistul Mihai Silvasan.

Clasamentul final a fost realizat pe baza propunerilor facute de antrenorii din cadrul CSU Cluj, dar cu o singura conditie: cei trei sportivi sa nu fie din sectia pe care o reprezinta.

Conform punctajului final, Corina Caprioriu a obtinut 99 de puncte, handbalista de la U Jolidon Cluj, Magda Paraschiv, 54 de puncte, iar jucatorul echipei U Mobitelco BT Cluj, Mihai Silvasan, 51 de puncte.

Din top 10 au mai facut parte: handbalistele Florina Chintoan si Mihaela Tivadar, voleibalistul Cosmin Ghimes, judoka Diana Kovacs, handbalistul Calin Hagiu, atleta Nagy Judtih, Corneliu Faur si judoka Loredana Ohai.

Votul fanilor a stabilit o alta ierarhie decat cea vazuta de antrenori: primul loc - handbalista Magda Paraschiv cu 535 de voturi, locul al doilea handbalista Florina Chintoan - 336 de puncte, si, locul al treilea, judoka Loredana Ohai - 203 puncte.

Pentru performanta lor, cei trei sportivi vor fi preliati cu sume modeste: Corina Caprioriu va primi 1.000 de lei, Magda Paraschiv 800 de lei, iar Mihai Silvasan 600 de lei.

Comentarii Facebook