Miercuri 28 Septembrie

Contra după umilința cu Spania: Voi anunța decizia. A fost luată înainte de meci


Cosmin Contra, antrenorul echipei naționale a României, nu a spus verde în față dacă își dă demisia, după ratarea calificării. 

Decizia a fost luată înainte de meci, dar o vom comunica. O s-o aflați. Decizia a fost luată înainte de meci. Era foarte greu să se schimbe ceva. Mă așteptam la ceva de la ei.

Îmi asum această vină, dar ei trebuie să înțeleagă că nu pot face performanță cu această atitudine”, a spus Contra, la Pro TV.

Federația Română de Fotbal vrea să îl schimbe pe Contra și are câteva opțiuni: Dan Petrescu, Gică Hagi, Mircea Lucescu și Mirel Rădoi.

Despre meci, Contra a spus că vina aparține jucătorilor: ”Am întâlnit o echipă puternică, am aliniat o echipă tânără. Împreună au jucat multe meciuri la U21, am încercat să umblu la moralul jucătorilor după meciul cu Suedia. Din păcate, am luat gol foarte repede. Am avut ocazie la 1-0, dacă egalam, poate moralul jucătorilor ar fi fost altul. E o înfrângere dură. Am puterea să zâmbesc, nu îmi plac aceste înfrângeri, dar sunt atât de trist de nu am cuvinte.

Poți pierde un meci împotriva Spaniei, dar nu poți să nu alergi, să nu le demonstrezi tuturor ce poți. Spania e mult mai bună decât echipa României. Adversarii ne-au bătut în atitudine. Este diferență mare între U21 și să joci la naționala mare. După un meci cu Spania, jucătorii au văzut cum se joacă la cel mai înalt nivel”, a adăugat Contra.

Comentarii Facebook