Conducătorii unei echipe de fotbal din România făcuți PRAF de Emeric Ienei



Fostul mare jucător Emeric Ienei i-a criticat aspru pe Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica, cei care conduc Steaua în absența lui Gigi Becali, după ce aceștia au decis să intre în ”silenzio stampa”.

"Stelei nu-i foloseşte acest război. Este o mare greşeală şi aici cred că au nişte conducatori proşti, care nu ştiu să se comporte. E un sport periculos! Cred că Reghecampf este şi influenţat. Îl apreciez pe Reghecampf, este un antrenor în devenire, cu calităţi bune, dar din păcate este uşor influenţabil", a declarat Emeric ienei la Sport Total FM.

"Un club trebuie să aibă un contact foarte loial cu ziariştii întotdeauna, fiindcă are nevoie de reclamă. Decizia cu silenzio stampa este o prostie. Dacă eşti un om inteligent te poţi înţelege cu orice ziarist. Eu cred că ceea ce au făcut este o dovadă de slăbiciune. Boloni are dreptate cînd spune că acest silenzio stampa îi jigneşte pe toţi suporterii din tribune. Ziariştii care au scris contra lor au făcut-o pe bună dreptate. Nu înseamnă că dacă cineva îi critică nu le vrea binele. Reghecampf nu are argumente… Doar pe cele de anul trecut, că a luat titlul, că a eliminat Ajax şi că a bătut-o pe Chelsea. Acum se află pe primul loc, dar echipa nu mai joacă ce juca anul trecut”, a spus Ienei la Fanatik.

Comentarii Facebook