Comisia de Disciplina a LPF discuta vineri cazul U Cluj - CFR Cluj! Care crezi ca va fi decizia?

 
Comisia de Disciplina a LPF va discuta vineri, 11 mai, cazul U Cluj - CFR Cluj, urmand sa ia o decizie in privinta meciului oprit de Alexandru Tudor in urma unor altercatii.

"1. Daca se va tine cont de faptul ca meciul n-a mai putut continua din cauza batailor iscate de jucatorii ambelor echipe, atunci ambele echipe vor pierde la "masa verde" cu 3-0
2. Daca se va tine cont de raportul supervizorului Alexandru Boc, atunci cea mai probabila decizie va fi ca meciul sa se rejoace, fie din minutul 27 si de la scorul de 0-1, fie din minutul 1, de la scorul de 0-0.

Referitor la aceasta ultima decizie insa, apar trei mari probleme:
- prima: daca se va decide ca meciul sa se rejoace din minutul 27, va fi arbitrat tot de Tudor, asa cum prevede regulamentul, sau de un alt arbitru?
- a doua: regulamentul prevede ca un meci reprogramat sau decis sa se rejoace nu se poate disputa dupa finalul campionatului, iar pina la ultima etapa, din 20 mai, nu mai exista nici o alta data disponibila!
- a treia: in actualul regulament este prevazuta o astfel de decizie, de a fi rejucat un joc, doar atunci cind meciul e intrerupt de cauze externe: furtuna, grindina, intuneric, teren impracticabil, nu si pentru atunci cind jucatorii provoaca incidente", au analizat cazul specialistii consultati de GSP.ro.

 

Vezi tricoul incendiar pe care il purta Gicu Grozav la meciul cu CFR Cluj FOTO

Mircea Bornescu: Cadu m-a facut TIGAN ROMAN. Nu regret ca l-am impins, dar la vestiar nu a venit sa ne batem

Comentarii Facebook