Toti clujenii vor putea vedea meciul Franta- Romania. Digi Sport a pierdut lupta pentru difuzarea partidei

Daca la meciul cu Belarus toti abonatii UPC din Cluj au mers la rude si prieteni sa vada meciul, de aceasta data FRF a acordat Pro TV drepturile de difuzare ale partidei cu Franta.

 

Mare parte din clujeni sunt abonati ai UPC, contractele lor fiind preluate odata cu achizitia de catre UPC a retelelor Seltron, Astral si Portal. Cum UPC nu transmite Digi Sport, toate partidele din Liga 1 sunt urmarite de acesti abonati doar daca au Internet si reusesc sa gaseasca un site care preia ilegal transmisia Digi.

 

Digi Sport isi facea deja promo-uri privind difuzarea partidei din 9 Octombrie cand in cursa a intrat inca un competitor, Dolce Sport, o alta televiziune de nisa in Cluj, pe care o receptioneaza si mai putini clujeni decat in cazul Digi Sport. Dolce nu au putut insa concura oferta foarte mare depusa de Digi asa incat au renuntat.

 

Totusi, in ultimul moment lucrurile s-au schimbat si ieri Stirile Pro TV au anuntat ca postul condus de Adrian Sarbu va fi cel care va difuza partida.

 

Miza de imagine si financiara este foarte mare, tinand cont ca precedenta partida din cadrul preliminariilor CM 2010 a fost urmarita de peste 1.5 milioane de romani.

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook