Clujenii ”lucrați” la sală sunt chemați să își măsoare forțele la CUPA ROMÂNIEI LA STREET WORKOUT

 

Jandarmul clujean Adrian Petre îi invită pe clujenii ”lucrați” la sală și nu numai sunt chemați să își măsoare forțele la CUPA ROMÂNIEI LA STREET WORKOUT.

 

Evenimentul are loc sâmbătă, 21 mai a.c., începând cu ora 13.00, în Parcul Central din Cluj-Napoca, zona aparatelor de forță, la un eveniment sportiv în premieră pentru Cluj-Napoca, CUPA ROMÂNIEI LA STREET WORKOUT.

 

Evenimentul este organizat de către jandarmul clujean judoka ADRIAN PETRE, prin Asociația ”Poti fi și tu campion”. 

 

Adrian ne-a împărtășit faptul că ”organizarea CUPEI ROMÂNIEI LA STREET WORKOUT reprezintă o onoare și totodată o mare responsabilitate pentru mine. Am selecționat cei mai buni sportivi din țară, încercând să ridic calitatea competiției și am făcut eforturi organizatorice pentru a crea un cadru propice performanței”.

 

Competiția este arbitrată de SORIN TOMA (dublu campion național și participant la două ediții ale Campionatului Mondial de Street Workout de la Moscova) alături de arbitrii din Republica Moldova, MIHAIL ISAICUL și VITALIE MOROZAN. 

 

Sunt înscriși 16 participanți din toată țara. 

 

Câștigătorilor le vor fi oferite medalii, cupe, diplome, ceasuri atractive dar și cadouri surpriză. 

 

La eveniment va fi prezent și ALEXANDRU BOLOGA, judoka nevăzător calificat în premieră la Jocurile Paralimpice din Brazilia din acest an. 

 

Vor putea fi urmărite și concursuri de tracțiuni, respectiv flotări la paralele. 

 

STREET WORKOUT este un sport bărbătesc extrem de dificil care implică executarea mai multor elemente de gimnastică: la sol, paralele, bară fixă și inele. 

 

Plutonier adjutant Adrian Petre, angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, este medaliat la campionate mondiale şi europene de judo la grupa peste 30 de ani. 

 

Comentarii Facebook