Miercuri 24 Aprilie

Cluj Eurobasket 2017 - Promovarea fiind deficitară, s-au vândut numai jumătate din bilete

 

Primăria Cluj-Napoca a investit 16 milioane de lei pentru extinderea cu încă un inel a Sălii Polivalente, dar clujenii nu s-au înghesuit să cumpere bilete. 

 

Circa 65.000 de bilete au fost vândute din cele 112.000 scoase la vânzare, la cea mai importantă competiție sportivă găzduită de România în ultimii ani. 

 

Oficialii FRB au precizat că numai jumătate dintre bilete au fost vândute, dar că mai este timp pentru a fi achiziționate înca circa 5.000 - 10.000 de bilete. 

 

Meciurile din Grupa C a EuroBasket se vor desfășura în perioada 1-7 septembrie.

 

Cel mai ieftin bilet costă 50 de lei, având posibilitatea de a opta pentru oferta 1+1. Pentru a vedea toate meciurile echipei naționale a României, cel mai ieftin abonament costă 200 de lei, iar cei care vor să vadă toate cele 15 meciuri trebuie să achite 1.400 de lei. 

 

Conform unei estimări, media de spectatori la fiecare partidă va fi de 5.000 de oameni, dar la meciurile României s-ar putea atinge un record de spectatori.

 

În privința Sălii Polivalente, Clujul și-a făcut datoria și a investit încă 16 milioane, pe lângă suma investită inițial, pentru extinderea numărului de locuri de la 7.300 la 9.300, dar și pentru modernizarea vestiarelor, amplasarea unui ecran în fața sălii pentru transmiterea partidelor și imbunătățirea cubului video din interior.

 

În perioada 1-7 septembrie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca vor evolua echipe de top ale Europei, precum Spania, Croaţia, Cehia, Ungaria şi Muntenegru, în Grupa C a Grupa C a Campionatului European de Baschet.

Comentarii Facebook