Claudiu Niculescu nu e cu nasul pe sus: "Raman prieten cu colegii mei, chiar daca sunt antrenor"


Claudiu Nicolescu a declarat ca, in noua postura de antrenor interimar al echipei U Cluj, nu vrea sa se poarte ca un tiran cu jucatorii. "Raman prieten cu colegii mei", a spus atacantul.

Noul tehnician al "sepcilor-rosii" a spus ca pregateste cu mare atentie meciul de sambata cu Pandurii Targu Jiu si ca peste cateva zile va "afla daca voi ramane definitiv. Am spus de mai multe ori ca, dupa ce voi termina cariera de fotbalist, o voi incepe pe cea de antrenor. Imi pare rau de Marian Pana ca a plecat, am lucrat bine cu el, dar stiti cum e viata antrenorului atunci cand nu ai rezultate", a declarat Claudiu Niculescu, citat de prosport.ro.

Atacantul a declarat ca nu se va purta diferit cu jucatorii si ca va fi in continuare prietenul lor.

"Raman prieten cu colegii mei, eu cred ca un antrenor trebuie sa aiba o relatie apropiata cu propriii jucatori. Imi place si tin foarte mult sa fie disciplina in cadrul lotului. Acum sper sa uitam cat mai repede meciul execrabil pe care l-am facut cu Sportul. Voi vorbi in aceste zile si cu fostii mei antrenori, le voi cere sfaturi, pentru ca inca nu am experienta necesara", a mai spus "Clau-gol".

Jucatorul a afirmat ca spera ca in cativa ani sa antreneze echipa lui de suflet, Dinamo Bucuresti.

Comentarii Facebook