Claudiu Niculescu, noul antrenor al U Cluj VIDEO

 

Claudiu Niculescu s-a prezentat singur in functia de antrenor principal al echipei Universitatea Cluj. Clau-gol a spus ca echipa are ca obiectiv locul 6 si a fost insotit la conferinta de Bostina si Szukala.

 

Conducerea a lipsit pentru ca si-a dat demisia in masa, in cursul diminetii de joi, Cosmin Irimies si Calin Hintea renuntand la functii. Felix Grigore a ramas singurul oficial, fiind promovat din functia de director tehnic in cea de director executiv.

 

"Nu pot spune daca voi renunta la cariera de jucator. Vedem ce se va intampla de acum si pana in vara. Daca voi avea rezultate bune ma gandesc sa raman, de ce nu, pentru ca asta imi doresc sa fac dupa ce imi inchei cariera de jucator.

Daca am acceptat sa fac asta pana la vara, se va grabi acest proces. Ce sa zic. In acest moment sunt antrenor al echipei si de maine voi colabora cu domnul Emil Ursu si Mircea Oaida. Sunt doi oameni in care am mare incredere si cu care am lucrat. Ei vor veni de maine (n.red. vineri, 16 martie) de la Ploiesti, iar de maine vor intra in programul echipei.

Sincer sa fiu am spus ca eu sunt un tip foarte optimist. Indeplinirea obiectivului, locurile 1-5, este foarte greu. Suntem la 7 puncte de locul 5, care este ocupat de Valsui, dar in fotbal se poate intampla ceva", a declarat Claudiu Niculescu.

Noul antrenor a spus ca U Cluj va avea ca obiectiv locul 6 in Liga 1, deoarece ocuparea unuia dintre locurile 1-5 este imosibila. "Avem ca nou obiectiv locul 6. Acesta este obiectivul meu personal si al echipei pentru ca acesta este un obiectiv care se poate atinge.

va fi greu pentru ca i-am simtit si pe baieti. Sunt suparati. Am discutat si cu Lucasz Szukala si i-am transmis ca asa se intampla in Romania. Nu este obisnuit cu presa din Romania. Este un jucator de mare valoare", a declarat Claudiu Niculescu.

Clau-gol a anuntat ca Bostina va reveni la echipa mare. Fundasul a fost si el prezent la conferinta de presa in care a fost prezentat Niculescu.

Gabi Bostina, fundasul U Cluj trimis la echipa a doua de Ionut Badea, a declarat ca nu ar fi revenit la prima echipa, daca tehnicianul nu era dat afara.
 
"Am primit o hartie din partea patronului clubului si a primit si antrenorul una. In caz ca nu pleca el, nici eu nu faceam pasul sa vin la prima echipa. As fi preferat sa raman la echipa a doua pana in vara. Ramaneam acolo cu mare placere.

S-a folosit de un pretext foarte mic. Un pretext de care nu oricine se poate folosi. Am convenit de comun acord cu doctorul echipei sa fac antrenamentul la alta ora, decat cea pe care o stabilize staff -ul. Am convenit cu doctorul echipei. A fost de acord si am avut acceptul doctorului sa fac antrenamentul la ora 9.00 dimineata. Am facut ambele antrenamente si pentru asta am fost trimis la echipa a doua", a declarat Gabi Bostina.

Jucatorul a fost intrebat daca au fost tensiuni intre el si Badea si a declarat ca: "El probabil se astepta sa... sau voia sa scape de mine. Nu stiu cu ce l-am incurcat. Eu nu am avut decat interesul echipei nu m-a interesat cine e antrenorul si cine e antrenorul secund. S-a folosit de pretexte ca sa scape de mine. A reusit intr-o mica masura, dar pentru scurt timp".

 

Vezi mai jos VIDEO de la conferinta de presa:

Claudiu Niculescu: U Cluj are ca obiectiv locul 6! VEZI ce spune Clau-Gol si Bostina VIDEO

Comentarii Facebook