Claudiu Niculescu EXTREM de emoționat la conferința de presă în care și-a anunțat retragerea - VIDEO

 

Claudiu Niculescu și-a anunțat oficial retragerea de la U Cluj printr-o conferință de presă. Jucătorul a fost extrem de emoționat și a spus că regretă că s-a ajuns în acest punct.

 

Am luat deciza de a mă retrage din cariera de jucător. A fost o decizie grea la care mă gândesc de ceva timp. Este o zi tristă pentru mine. Probabil mai mult ca sigur cea mai tristă zi din cariera mea de fotbalist. Eram conștient că va sosi și acest moment. 

 

Sunt puțin emoționat pentru că nu credeam că această zi va veni atât de curând, dar din păcate s-a întâmplat. A venit și am venit aici în fața dvs. să vă anunț acest lucru. Este greu pentru că de când mă știu am jucat fotbal. Asta am știut să fac cel mai bine.

 

Vreau să mulțumesc celor care au fost de-a lungul carierei alături de mine, care m-au susținut. Astăzi s-a terminat cu ciclu al vieții, iar de mâine începe un altul. Pentru mine”, a spus Claudiu Niculescu.

 

Întrebat dacă se gândește la un meci de retragere, Niculescu a spus că: ”Deocamdată nu mă gândesc la nimic, numai la faptul că nu voi mai fi prezent pe teren ca jucător”.

Comentarii Facebook