Claudiu Niculescu, despre penalty -ul ratat cu Universitatea Craiova: "Dau gol de la 25 de metri si ratez de la 11" - VIDEO


Capitanul U Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat dupa meciul cu Universitatea Craiova ca nu intelege ce s-a intamplat la lovitura de penalty din minutul 22.

"Dau goluri de la 25 de metri de la 28 si nu reusesc sa marchez de la 11 metri. Mi-am dorit asa de mult sa marchez astazi... Nu stiu, asta a fost sa fie!", a spus Claudiu Niculescu.

Clau-gol a spus ca nu a avut emotii in privinta retrogradarii. "V-am spus si dupa meciul cu Gloria Bistrita ca eu nu aveam emotii in privinta retriogradarii pentru ca stiu ce colegi am. Pana la meciul cu Bistrita era o presiune, dar acum suntem mai relaxati, dar sper sa nu fim prea relaxati. De cinci meciuri nu pierdem si sper sa va pot spune acelasi lucru si dupa meciul cu Branesti si sa avem un Paste fericit", a mai spus Claudiu Niculescu.

Atacantul a spus ca U Cluj nu viseaza la un loc in Cupele Europene si ca obiectivul este ocuparea unui dintre locurile 8-12.

 

Vezi si...

Claudiu Niculescu a ratat penalty -ul scos de Machado! VIDEO

Gol Cojocnean! U Cluj - Universitatea Craiova 1-0 - VIDEO

Gol Cojocnean! U Cluj - Universitatea Craiova 2-0 - VIDEO

Gol Vlad Morar! U Cluj - Universitatea Craiova 3-0 - VIDEO

Comentarii Facebook