Duminica 17 Octombrie

Christoph Daum, demis din funcţia de antrenor al echipei naţionale a României

 

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, şi selecţionerul Christoph Daum au căzut de acord să încheie colaborarea, informează site-ul frf.ro.

 

Federaţia Română de Fotbal îi mulţumeşte domnului Daum pentru colaborarea din ultimele 15 luni. Experienţa domniei sale în managementul fotbalului profesionist a fost foarte valoroasă. La echipa naţională au fost impuse standarde înalte în ceea ce priveşte metodologia pregătirii fizice, condiţiile de pregătire, disciplina sportivă, nutriţia, recuperarea medicală, pregătirea mentală, integritatea, comunicarea. Toate aceste elemente sunt absolut necesare pentru obţinerea marilor performanţe în fotbal. Din păcate, nu au fost suficiente pentru a aduce suporterilor români bucuria calificării la Campionatul Mondial din Rusia. Federaţia Română de Fotbal îi doreşte succes domnului Daum în activitatea sa viitoare!”, se arată pe site-ul frf.ro.

 

România a obținut numai nouă puncte în cele opt meciuri sub comanda lui Daum și aratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia.

 

CFR Cluj despre plecarea lui Dan Petrescu la echipa naţională: ”Mulţumim, Dan Petrescu! Mulţumim, FRF!”

Comentarii Facebook