Chindia - „U” Cluj 2-2. Gazdele au egalat în ultimul minut cu un gol controversat, după două eurogoluri ale „Șepcilor roșii”


Chindia Târgoviște și U Cluj au încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat în etapa cu numărul 26 din sezonul regulat al Superligii, după un meci cu două goluri spectaculoase și final dramatic. Echipa lui Toni Petrea rămâne neînvinsă în 2023, iar „șepcile roșii" au bifat 4 etape la rând fără victorie.

Universitatea Cluj a ratat victoria împotriva celor de la Chindia Târgoviște, după ce a condus cu 2-0. Mamadou Thiam, în prima repriză, și Jose Gomes, în minutul 51, au marcat golurile ardelenilor, care păreau că se îndreaptă spre o victorie facilă, în deplasare.

„Șepcile roșii" nu au rezistat până la final și au fost egalate la 2, chiar în ultimul minut al prelungirilor. Neguț a redus din diferență după o oră de joc, din penalty, iar Dejan Boldor a marcat golul care i-a adus un punct Chindiei, în minutul 90+5.

Chiar înaintea golului din prelungiri, cei de la „U” Cluj au reclamat un fault undeva la 30 de metri față de propria poartă, dar centralul a lăsat jocul să continue. Faza a mers mai departe, iar Boldor a reluat spectaculos centrarea lui Neguț, stabilind scorul final.

Așadar, gazdele au smuls un punct, cu un gol controversat marcat în ultimul minut al prelungirilor. 

Comentarii Facebook