CFR Cluj vinde jucătorii principali ai echipei! Ce va urma?


CFR Cluj vinde tot! După Andrei Burcă, pe lista plecărilor se mai află Jefte și Petrila.

Andrei Burcă este la un pas de a juca la Maccabi Haifa, iar acum oficialii campioanei sunt aproape de a-l ceda și pe Jefte Betancor (29 de ani).

Atacantul este dorit în Cipru, iar o altă ofertă a venit pentru Claudiu Petrila (21 de ani), conform surselor Digi Sport.

Ioan Varga le-a comunicat apropiaților săi că vrea să mai aducă la echipă doi atacanți, ambii din străinătate, precum și doi fundași centrali, unul dintre ei român, care acum evoluează în străinătate, susține jurnalistul Digi Sport Marian Codirlă.

CFR Cluj a pus ochii pe Kevin Boli (31 de ani), acum la FC Botoșani, dar care a mai jucat în Gruia. Dan Petrescu (54 de ani) este cel care-l dorește foarte mult pe francez și de aceea insistă pentru aducerea lui, mai ales dacă va pleca Andrei Burcă (29 de ani).

CFR Cluj ar fi înaintat o ofertă pentru Boli, în valoare de 100.000 de euro și așteaptă acum un răspuns de la Botoșani.

Petrescu a luat foc când a auzit că Rapidul îl vrea pe Jefte

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, a luat foc când a fost sunt și i s-a spus că Rapid ar vrea să îi cumpere pe Jefte Betancor și Yuri.

La conferința de presă dinaintea meciului vital pentru antrenor, cu Șahtior Soligorsk, Dan Petrescu a fost întrebat despre acest subiect.

Cineva m-a sunat și mi-a zis despre asta. M-am supărat foarte rău. L-am sunat pe patron, am sunat pe toată lumea si am întrebat dacă e ceva adevărat. Patronul a zis că Doamne Ferește de așa ceva.

Nu a vorbit nimeni cu nimeni. Pe Betancor eu l-am adus aici, abia a venit. Yuri la fel. Mă bazez sută la sută pe ei”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Cu toate acestea, se pare că Rapid a făcut o ofertă de 250.000 de euro pentru Ciprian Deac.

Comentarii Facebook