CFR Cluj va juca cu Astana, din Kazahstan, în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor și apoi cu Maccabi Tel Aviv


CFR Cluj a picat în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor cu Astana, din Kazahstan, iar dacă se va califica mai departe va juca cu Maccabi Tel Aviv.

În cazul în care clujenii vor pierde meciul cu Astana, vor ajunge în Europa League, iar adversară în turul 2 îi va fi finalista (învinsa) din runda preliminară a Ligii Campionilor, scrie Digi Sport.

Marea problemă va fi echipa Maccabi Tel Aviv, care a câştigat fără înfrângere campionatul trecut din Israel, cu 20 de victorii şi şase egaluri.

Este echipa cu cel mai mare buget de acolo. Are un patron foarte bogat, e canadian şi deţine aproape toate mall-urile din Canada. Eram apropiat de cei de acolo pentru că aveam o relaţie foarte bună cu managerul clubului şi cu Jordi Cruyff”, a declarat la emisiunea Fotbal European Daniel Stanciu, director sportiv la CFR, cel care acum două sezoane a fost director sportiv la Hapoel Acre, din Israel.

Am aflat de la cei de acolo că Maccabi caută fotbalişti importanţi. Dau şi 3-4 milioane de euro pe un jucător şi salarii de 7-800.000 de euro”, a mai spus Stanciu.

Maccabi a fost eliminată anul trecut din play-off-ul Europa League, de către norvegienii de la Sarpsborg, după ce trecuse de Ferencvaros, Radnicki Nis şi Pyunik Erevan.


Comentarii Facebook