CFR Cluj a cedat in fata caldurii de la Severin si a reusit numai un egal. Rezumat VIDEO!


CFR Cluj nu a reusit sa repete meciul bun din partida cu Unirea Urziceni. Jucatorii au fost stersi si nu au avut nicio faza clara pe poarta. Universitatea Craiova a dominat meciul si reclama faptul ca nu au primit un penalty clar.

In prima repriza s-a jucat, dar ambele echipa au asteptat ca adversara sa greseasca. Cel mai activ jucator a fost bulgarul Emil Gargorov.

Jucatorul a centrat pe poarta in minutul 2, dupa ce a primit mingea de la Mihai Costea, dar nu a reusit sa inscrie. Deac a replicat cu un sut, dar Lung respinge.

Craiovenii au avut o ocazie buna in minutul 33, dar Mihai Costea si Barboianu nu au reusit sa ii pacaleasca pe Cadu si Culio, care au respins mingea.

Mandorlini l-a scos in repriza secunda pe Deac si l-a introdus pe Hora si cateva minute mai tarziu a iesit Bjelanovic si a fost introdus Dani. Kone si Kivuvu au ramas in teren, dar nu au reusit sa lucreze impreuna si sa inscrie. Deac a iesit si el si jocul clujenilor a scazut in forta.

O faza controversata s-a consumat in minutul 57, la duelul dintre Costea si Panin, dar arbitrul Alexandru Tudor nu a acordat nimic.

In minutul 74, Piccolo a fost fentat de Dananae si craiovenii au fost la un pas de a inscrie, dar Nuno Claro a salvat situatia.

CFR Cluj a jucat sters in toata repriza secunda si nu a reusit sa puna in pericol poarta lui Lung.

 

Video : GSP

Comentarii Facebook